Wat van de nacht wordt verwacht

Begin 2005 en meer dan 100 voorstellingen later, werd de theaterproductie “WAT VAN DE NACHT WERD VERWACHT” afgesloten. Meer dan 30.000 bezoekers in heel Vlaanderen hebben genoten van deze zeer succesvolle relatiekomedie.

Het was voor velen een erg gesmaakte theateravond met de sublieme vertolkingen van An Nelissen en Herbert Flack in een uitstekende regie van Peter Perceval. Met zwier en plezier hebben An en Herbert telkens Claire en Michel omgetoverd tot een koppel van deze tijd.

Het publiek herkende vaak situaties, amuseerde zich en was herhaaldelijk ontroerd. WAT VAN DE NACHT WORDT VERWACHT van Michael Weller met An Nelissen en Herbert Flack regie Peter Perceval een productie van Gemini Producties en Driepees vzw première: 24 april 2004 in de Rode Zaal Fakkelteater, Antwerpen met de gewaardeerde steun van Hilton Antwerp Hotel, ATV, Gazet van Antwerpen en Vitaya Zoals Gazet van Antwerpen blokletterde: “An Nelissen en Herbert Flack zetten al hun dramatische talenten in om dit verrassende stuk van Michael Weller op de planken te zetten. Flack en Nelissen zijn goed in dit soort rollen. Met zwier speelt Flack de charmante hartenbreker die weet wat hij wil. Nelissen speelt met veel plezier de zelfbewuste vrouwen die zijn uitdagingen aangaat en afslaat. Het is ook leuk omdat Perceval en Flack een zwierige, zeer genietbare hertaling hebben gemaakt.” Peter Haex