Januari 2007 de uitdaging: STERREN OP DE DANSVLOER

Je wordt er niet altijd vrolijk van om in dat mooie misdadige Brugge als hoofdinspecteur Van In al die misdaden in 'ASPE' op te lossen.

Daarom was Herbert ook enthousiast in gegaan op het voorstel om een 'Ster' te worden op 'De Dansvloer' in dat geweldig showprogramma van VTM.

Ballroom en latin stijldansen, een geweldig showorkest, veel glitter en glamour, maar ook vooral heerlijke lichtheid en vrolijkheid !
Sinds begin december 2006 oefende hij zich dus half kreupel om die verschillende dansstijlen onder de knie te krijgen: chachacha, quick step, jive, slow foxtrot, enz.
Gelukkig kreeg hij een super professionele danspartner toegewezen om hem in dit onbekend avontuur in te wijden: ELLEN EKKART... een elegante geduldige en strenge dame, die als een ware jonge merrie in zijn eerder groot ‘trekpaardlijf’ weer de jeugd wist op te wekken...!
Alleen al om Ellen wilde hij het zolang mogelijk volhouden in deze wedstrijd.

Want het is allemaal plezier, maar trots als we zijn, stond natuurlijk ook onze reputatie op het spel, nietwaar ?

Na vier afleveringen gedanst te hebben (een felle chachacha, een elegante quickstep, een coole jive en een geraffineerde slow foxtrot) liet het publiek hem een beetje in de steek want er waren niet genoeg smsjes en hij moest met pijn in het hart afscheid nemen.

Herbert is Ellen en haar man Peter echter nog altijd dankbaar voor alle geduld, vriendschap en meesterschap, waarmee ze hem gecoacht hebben en hem gedreven hebben tot mooie prestaties.

Mocht u zin hebben om ook te dansen, is er slechts 1 adres als aanrader : www.ekkart.com

“Let’s face the music and dance” !