40-45 SPEKTAKEL MUSICAL

Herbert Flack staat een nieuwe uitdaging te wachten want hij speelt mee in de spektakel-musical 40-45 !

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu immers met een opvolger : de spektakel-musical 40-45.
Deze spektakel-musical 40-45 belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De première is voorzien voor oktober 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

Het verhaal : Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog. 
Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken.
Tot het onvermijdelijke gebeurt : de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...
De makers :
Frank Van Laecke : regie en script
Allard Blom : script en liedteksten
Steve Willaert en Will Tura : muziek
Algemene website  : https://40-45.live/ 

Herbert staat in de groene cast (opletten bij reserveren want u kan kiezen !), samen met Lucas Van den Eynde, Ann Tuts en Nathalie Meskens.
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans spelen zowel in  de groene als de blauwe cast.
Via deze link vindt u alle praktische informatie inzake reserveren, data en uren alsook welke cast wanneer speelt https://40-45.live/cast-en-creative

CAST GROEN
Jonas Van Geel : Louis
Jelle Cleymans : staf
lucas van den Eynde : Emiel
Ann Tuts : Anna
Herbert Flack : Leon
Nathalie Meskens : Sarah