ASPE 2 : HET DODELIJK JUBILEUM

Het theater als feestlocatie én misdaadscène ? Jazeker !
In “Aspe 2 - Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een jubileumviering die een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Hoofdinspecteur Van In en zijn assistent De Swaef zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel is van de partij. 
Net als in de eerste voorstelling “Aspe 1 - Moord in het theater” roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak ...

ASPE 2 komt in het theater met Herbert Flack in de rol van hoofdinspecteur Van In. Producent Uitgezonderd pakt uit met een indrukwekkend namenlijstje: Jelle Cleymans wordt de rechterhand van Van In, Frans Maas is opnieuw de innemende politiecommissaris. Gloednieuwe namen in de cast zijn Mathias Vergels, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en niemand minder dan Katelijne Verbeke. Regisseur Frank Van Laecke heeft er alvast zin in : "Ik ben opgetogen over de mooie mix van jonge talenten en ervaren acteurs zoals Frans, Peter, Katelijne en Herbert. Ook deze keer gaan we de interactieve toer op met het theaterpubliek, ze leiden ons mee naar de oplossing van de moordzaak". De eerste succesvolle ASPE 1 theatervoorstellingen haalde ruim 40000 bezoekers naar het theater. Hoofdinspecteur Van In, opnieuw gespeeld door Herbert Flack belooft een spannende beleving aan de Aspefans in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Wie op de hoogte wil blijven, kan al terecht op http://www.hetdodelijkjubileum.be  en kan daar ook zijn stoel reserveren voor het komende theaterseizoen.

Première op 22 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Speeldata : zie agenda